Jelenlegi hely

Szakértőink

Markó Viktória - Lakberendező

Lakberendező - Markó Viktória

Az ingyenes online tanácsadás szünetel!

Blaskó Anna

HR és munkaügyi szakértő, coach - Blaskó Anna

Közel 15 év multinacionális vállalatoknál szerzett tapasztalatom van különböző humánerőforrás menedzsment területeken: toborzásban, kiválasztásban, munkajogi kérdésekben, kompenzációban, szervezeti átalakításokban, belső tréneri és moderátori tevékenységekben, szervezetfejlesztésben, változásmenedzselésben, munkavállalói motivációban és tudásmenedzsmentben.

Fürész-Mayernik Melinda

Gyermek angol oktató - Fürész-Mayernik Melinda

Fürész-Mayernik Melinda vagyok, baba- és gyermek angol oktató, tanácsadó, az Angol Kalauz program alapítója.

Dr. Csergőffy Gyula

Szülész, nőgyógyász - Dr. Csergőffy Gyula

Az ingyenes online tanácsadás szünetel!

Dr. Csergőffy Gyula vagyok, a budapesti SOTE-n végeztem. Sok ezer kisgyermek világrajötténél segédkeztem. Sokan közülük - már kismamaként - visszatérnek hozzám, hogy terhességük felnevelésében segítségükre legyek.

Vásárhelyi Anna

Baba- és gyermekhordozás - Vásárhelyi Anna

Az ingyenes online tanácsadás szünetel!

Kendő nélkül nem tudom, hogy bírtam volna, ám így csak magamra kötöttem a babámat és hirtelen kerek lett a világ. A hordozás életmentő volt, segített megtalálni önmagam és segített megtalálni azt a támogató női közösséget, ami azóta is az életem szerves része.

Dr. Kovacsics Ákos ügyvéd

Ügyvéd - Dr. Kovacsics Ákos

Családjogi kérdések, (gyerek elhelyezés, gyerektartás, kapcsolattartás, házasság felbontása, házassági vagyonjog, származás megállapítása iránti ügyek stb.) terhes, illetve kisgyermeket nevelő nők munkajogi ügyei, örökösödési ügyek, gyermekek vagyoni ügyei, illetve egyéb, az oldalon található témákkal kapcsolatos ügyekben várom a kérdéseket.

Keller Orsolya okleveles grafológus és rajzelemző

Okleveles grafológus és rajzelemző - Keller Orsolya

Keller Orsolya, okleveles grafológus és rajzelemző vagyok. Nagyon örülök, hogy megtanulhattam a grafológia tudományát. Szívesen válaszolok gyerekek rajzaival, írásaival, rajzfejlődéssel kapcsolatban!

Horváthné Radics Mónika

TB tanácsadás - Horváthné Radics Mónika

A társadalombiztosítás egy speciális területére: a kismamák, gyermeket tervező családok ellátásaira szakosodtam. 2005 óta tartok tanácsadást kismamáknak, gyermeket tervező családoknak.

Horváth Judit - Montessori szakértő

Montessori szakértő - Horváth Ibolya Judit

A Montessori szellemiségű pedagógia gyermekközpontú, mert önállóságra tanít, mert életre szóló tapasztalati tudást ad, mert minden kisgyermeket saját magához viszonyít, és egyéni ütemben fejleszt. A gyermek szükségleteiből és nem az előzetesen kigondolt követelményekből indul ki.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére